Receptek
Fasírozott: Főtt, áttört vagy reszelt burgonya, főtt zabpehely (tojás helyett), áztatott barna kenyér, füstölt gabona- vagy bármilyen növényi kolbász, zsemlemorzsa, darált dió, fűszerek: fokhagyma, pirospaprika, őrölt kömény, majoranna.
Panír:
1. keményítő, liszt, víz, vegamix (tojás helyett)
2. liszt, víz, zabpehely turmixolva, vegamix (tojás helyett)
A rántott zöldségek és a fasírozott is olajozott tepsiben sül.
Tésztasaláta: Főtt penne durumtészta, Savanyú uborka apró kockára vágva, Paradicsom apró kockára vágva. Az öntethez (babonéz): fehérbab (konzerv), kukorica (konzerv), olaj, só, citromlé, esetleg mustár (opcionális).
Köszöntő
Kedves Olvasó,
szeretettel üdvözöllek a Keresztény Advent Közösség pécsi gyülekezetében megrendezésre kerülő főzőkörök blogján.
Az alábbiakban elolvashatod az előző alkalmak receptjeit, tájékozódhatsz a gyülekezetünkben megrendezésre kerülő programokról, találhatsz hasznos írásokat és linkeket a testi és lelki egészség témakörében. Továbbá szeretném, ha ez a blog egy kis közösségi oldallá is válhatna, ahol megoszthatjuk egymással az egészséges életmóddal kapcsolatos tapasztalatainkat. Megjegyzéseidet várom a jjjjzsuzsi [kukac] yahoo [pont] com címre, vagy az aktuális blogbejegyzéshez fűzve.
További jó olvasgatást!
A főzőkörök háziasszonya: Juhász Zsuzsa
2011. február 20., vasárnap
Január 16. Rántott zöldségek és fasírt másképp
Bejegyezte: Paránytrilla dátum: 21:52 Címkék: babonéz, dió, keményítő, növényi kolbász, panír, recept, tésztasaláta
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése