Köszöntő

Kedves Olvasó,

szeretettel üdvözöllek a Keresztény Advent Közösség pécsi gyülekezetében megrendezésre kerülő főzőkörök blogján.

Az alábbiakban elolvashatod az előző alkalmak receptjeit, tájékozódhatsz a gyülekezetünkben megrendezésre kerülő programokról, találhatsz hasznos írásokat és linkeket a testi és lelki egészség témakörében. Továbbá szeretném, ha ez a blog egy kis közösségi oldallá is válhatna, ahol megoszthatjuk egymással az egészséges életmóddal kapcsolatos tapasztalatainkat. Megjegyzéseidet várom a jjjjzsuzsi [kukac] yahoo [pont] com címre, vagy az aktuális blogbejegyzéshez fűzve.

További jó olvasgatást!

A főzőkörök háziasszonya: Juhász Zsuzsa

2011. február 20., vasárnap

Január 16. Rántott zöldségek és fasírt másképp

 Receptek

Fasírozott: Főtt, áttört vagy reszelt burgonya, főtt zabpehely (tojás helyett), áztatott barna kenyér, füstölt gabona- vagy bármilyen növényi kolbász, zsemlemorzsa, darált dió, fűszerek: fokhagyma, pirospaprika, őrölt kömény, majoranna.

Panír:
1. keményítő, liszt, víz, vegamix (tojás helyett)

2. liszt, víz, zabpehely turmixolva, vegamix (tojás helyett)

A rántott zöldségek és a fasírozott is olajozott tepsiben sül.

Tésztasaláta: Főtt penne durumtészta, Savanyú uborka apró kockára vágva, Paradicsom apró kockára vágva. Az öntethez (babonéz): fehérbab (konzerv), kukorica (konzerv), olaj, só, citromlé, esetleg mustár (opcionális).

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése